top of page
Sök

Landslagen kallar

Efter de två inledande omgångarna av Nationella Ligan går Världen in i VM kval. För Åland Uniteds del innebär detta denna gång tre landslag och dessutom en debutant på ungdomsnivå.


Anna Westerlund fortsätter att aspirera på rekordantal A landskamper för Finland. Hon är med i truppen för de två VM kvalmatcherna borta mot Slovakien den 8/4 och hemma mot Georgien den 12/4.


Både Signy Aarna och Pille Raadik kallades in för Estland i deras två kvalmatcher mot Grekland, först hemma i Tallinn den 8/4 och sedan borta den 12/4.


Helena Bozic representerar sitt Montenegro i hemmamatchen mot Bosnien Herzegovina den 12/4 i en grupp där Montenegro har häng på andra platsen i gruppen.


Sedan har vi också Olivia Ulenius som kallats in för sitt första landslagsuppdrag. Detta med Finlands U15 landslag som deltar i en turnering i Estland där man får möta såväl Estlands, som även Lettlands och Armeniens U16 landslag.


Vi önskar alla lycka till, samt hälsa och välgång inför returen hit till Åland inför nästa match i Nationella Ligan, hemma på Wiklöf Holding Arena mot NJS klockan 18.00 den 16/4.231x.png
pk-35_transp.png

Åland United - PK 35

(Nationella Cupen)

11 februari  kl. 14

på Wiklöf Holding Arena 

bottom of page