top of page

Landskampsveckor följer

Hela 6 spelare från Åland United kommer att vara involverade i internationella uppdrag för sina länder under den närmaste tiden. Anna Westerlund är med på Finlands A-landslagsläger i Spanien och är aktuell att spela landskamper mot Polen (11 juni) och Ryssland (14 juni). Bägge matcher sänds på Yle Arenan.


Pille Raadik och Signy Aarna deltar i den traditionella Baltic Cup med sitt Estland nere i Litauen och spelar två matcher. Den första den 10 juni och den andra den 13e.


Sedan har vi tre spelare med i Finlands U23 landslag som spelar en internationell turnering i Sverige och möter Frankrike den 12e juni samt värdinnorna Sverige den 15e. Sanni Ojanen, Dana Leskinen och Anni Miettunen är Åland Uniteds representanter i detta lag.


Vi kan även nämna att Cassandra Korhonen var uttagen i Sveriges U23 landslag just för den ovannämnda turneringen. Cassandra har dock tackat nej och fokuserar på att prestera väl för klubblaget denna säsong istället.


Vi önskar alla spelare lycka till i landskamperna och lägren, samt en god midsommar. Därefter är alla tillbaka och förberedelserna för resten av ligasäsongen, inklusive Champions League och cupfinal fortsätter här hemma på Åland.
135 visningar

Comentarios


thumbnail_ÅUB-logo_med ÅU-logo.jpg
liten_annons_ÅU-PK35_250524_RGB.jpg
bottom of page