top of page

Landskampsveckor följer

Hela 6 spelare från Åland United kommer att vara involverade i internationella uppdrag för sina länder under den närmaste tiden. Anna Westerlund är med på Finlands A-landslagsläger i Spanien och är aktuell att spela landskamper mot Polen (11 juni) och Ryssland (14 juni). Bägge matcher sänds på Yle Arenan.


Pille Raadik och Signy Aarna deltar i den traditionella Baltic Cup med sitt Estland nere i Litauen och spelar två matcher. Den första den 10 juni och den andra den 13e.


Sedan har vi tre spelare med i Finlands U23 landslag som spelar en internationell turnering i Sverige och möter Frankrike den 12e juni samt värdinnorna Sverige den 15e. Sanni Ojanen, Dana Leskinen och Anni Miettunen är Åland Uniteds representanter i detta lag.


Vi kan även nämna att Cassandra Korhonen var uttagen i Sveriges U23 landslag just för den ovannämnda turneringen. Cassandra har dock tackat nej och fokuserar på att prestera väl för klubblaget denna säsong istället.


Vi önskar alla spelare lycka till i landskamperna och lägren, samt en god midsommar. Därefter är alla tillbaka och förberedelserna för resten av ligasäsongen, inklusive Champions League och cupfinal fortsätter här hemma på Åland.
134 visningar
thumbnail_ÅUB-logo_med ÅU-logo.jpg

Nästa Match:

vs.

Träningsmatch
03 mars 2024
Kl 14.30 
Eckeröhallen
image.png
bottom of page