top of page

Landskampsvecka före semestern

Som nämnt har inte hela Åland Uniteds trupp ännu fått sig sina semesterdagar. Sex av A-lagets spelare har ännu landslagsuppdrag innan de får en liten vila innan träningen inför juli månads ligaspel återupptas.


Finland möter Island i en dubbellandskamp. I morgon, torsdagen den 13/6 sparkas den första matchen av klockan 18.30 i Åbo och sedan på måndag, 17/6 är det samma starttid för den andra matchen, på Alberga Stadion i Esbo. I Finlands trupp återfinns Åland Unitedspelarna Anna Tamminen, Paula Myllyoja, Anna Westerlund och Tiia Peltonen.


Estland å sin sida har en riktig sommarkarneval. Först är det den traditionella Baltic Cup, där man möter Lettland den 14/6 och sedan Litauen den 15/6. Därefter, på tisdagen den 18/6 har man ännu en hemmalandskamp mot Vitryssland. Pille Raadik och Signy Aarna är ÅUs bidrag till den Estniska landslagstruppen i dessa matcher.


Bägge landslag och alla spelare önskas lycka till, samt yttrligare några uppfriskande semesterdagar för att kunna återvända fräscha och inspirerade till Åland för att spela upp Åland United i medaljstriden under den andra delan av damernas Liga som för vår del börjar hemma mot ONS, på WHA den 6/7 klockan 17.00.93 visningar

Comentários


thumbnail_ÅUB-logo_med ÅU-logo.jpg
liten_annons_ÅU-PK35_250524_RGB.jpg
bottom of page