top of page

Karen Reyes blir den 12e i A-lagstruppen för 2021

Karen Reyes kommer till Åland United direkt från Marymount University i USA. Karen var sitt universitets bästa målgörare och togs ut i All Stars laget för Atlantic East Conference två säsonger på raken. Hon är en snabb och teknisk spelare som både kan agera centerforward och ytter. Karen uppmärksammades av Åland United genom Marymounts tränare som är ingen mindre än före detta Åland United spelaren Manya Makoski Puppione som 2012 gjorde 31 mål i Damernas Liga och som återvände 2014 specifikt för Champions League kvalet. Manya har tränat Karen de två senaste säsongerna och är övertygad om att hon kommer att kunna göra stora ting i Åland United.


Karen Reyes är vår 12e A lagsspelare för 2021 och vi hoppas kunna ha henne här så fort det bara går då försäsongen startar i januari.


Karens förra tränare, Manya Makoski Puppione skräder inte på orden i sin egen beskrivning av vår nya spelare:

”Karen Karen spelar med mycket passion och glöd. Man kan se att hon älskar spelet. Hennes vinnarskalle gör att hon står ut som en av de allra bästa offensiva spelarna i vår serie. Hon kan göra helt otroliga saker med bollen. Med sin snabbhet, teknik och spelsinne är hon en närmast ostoppbar anfallare. Jag är så stolt över vilka ledaregenskaper, både på och utanför planen hon har utvecklat i vårt lag.”


Om man minns Manya som Åland Unitedspelare kan man värdesätta dessa ord. Vi förväntar oss en intressant säsong med Karen Reyes i vårt lag. Välkommen.1 706 visningar

Comentários


thumbnail_ÅUB-logo_med ÅU-logo.jpg
liten_annons_ålandstidningen_PK35V-ÅU.jpg
bottom of page