top of page

Jacqui stannar på Wiklöf Holding Arena

Ännu en mycket viktig bit av Åland United 2023 är att Jacqui Hand stannar kvar hos oss. Jacqui anslöt till truppen en par omgångar in i ligaspelet och blev en väldigt bidragande del av anfallsspelet och på samma gång av spelets stabilitet där hon, oftast från sin vänsterkant bröt in och spelade fram andra, eller så gick på avslut själv. 7 mål blev det i Nationella Ligan 2022 och även en stark insats i Cupfinalen borgade för vår 2-0 seger där.


Jacqui, som även är aktuell för Nya Zeelands landslag och sommarens VM tillbringar nu en tid hemma på andra sidan Jorden just med landslaget och dess verksamhet som bas. I slutet av januari är det meningen att hon ansluter till Åland Uniteds försäsongsträning och sedan blir det förhoppningsvis åka av, igen.


"Jag är väldigt ivrig då jag förlänger med Åland United. Åland har varit en fantastisk plats att starta upp min professionella karriär på och jag tror starkt att den här klubben är det bästa stället för mig att fortsätta växa och utvecklas som fotbollsspelare. Jag ser verkligen fram emot att få se vad vi kan åstadkomma nästa säsong."


Vi är väldigt glada att ha Jacqui med oss säsongen 2023 och att redan nu ha 15 spelare klara för den kommande säsongen. Några bitar till under senhösten, så ska vi väl börja vara redo före jul, hoppas vi i år igen...339 visningar

Comments


thumbnail_ÅUB-logo_med ÅU-logo.jpg
liten_annons_ålandstidningen_ÅU-HONKA_webb.jpg
bottom of page