Ingen match i alla fall på söndag- Ligastarten skjuts fram

Under dagen har det tidigare beslutet att spela söndagens träningsmatch förändrats efter diskussioner inom lagledningen och med Ålands Fotbollförbund. Således utgår matchen även som privat träningsevenemang.


Finlands Bollförbund meddelar även att starten för Nationella Ligan flyttas fram och utvärderas efter hand med målsättning att sparka igång under våren. Närmare datum informeras då sådana är offentliga.


Semifinalerna i Damernas Cup är flyttade till första helgen i augusti, då Åland Unityed alltså får KuPS på besök till WHA. Finalen spelas som planerat den 3 oktober. Framflyttningen av semifinalerna leder även till att alla fyra semifinallag är automatiskt kvalificerade till vintern 2021s gruppspel i cupen.


Åland United gör det bästa av situationen och siktar på att anpassa sig till vad som än komma skall. Med en förhoppning att ha alla våra supportrar och sponsorer med på samma tåg.


För frågor: Mikael Virta 040-5145973185 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

UEFA Womens´Champions League närmar sig

Nu är det redan augusti och bara lite mer än två veckor kvar till första omgången av UWCL. Som känt arrangerar Åland United hela minigruppen bestående av Servette FC från Schweiz, Olimpia Cluj från R