I morgon vet vi vem som vågar vara med i Öppna ÅM

Imorgon, fredagen den 17/4 går anmälningstiden för deltagande i Öppna ÅM i FIFA PS4 ut. Intresset har varit stort, men hittills har bara Åland United själva och Lemlands IF slutligt bekräftat sitt deltagande. Vill man därmed visa att man vågar delta ska man omedelbums meddela så till Ted Martell på martellted@gmail.com . Då får ni även all info som finns att få.


Det som nu är klart är att turneringen kommer att spelas under en och samma dag (som bekräftas under helgen då vi vet vem som vågar vara med) och att den kommer att sändas av en professionell TV produktion, inklusive ÅM studio innehållande både proffs- och amatörkommentatorer. Det kommer även att vara möjligt att köpa både "biljetter" och "säsongkort" till evenemanget.


Bara ni lag som visat intresse får ut tummen, var ni nu än har den och sedan anmäler er till Ted, så kan allt spikas och slås fast så vi vet inkommande veka hur det ser ut! Ett ÅM blir det och det blir häftigt, viktigt och väldigt prestigefullt!
139 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

UEFA Womens´Champions League närmar sig

Nu är det redan augusti och bara lite mer än två veckor kvar till första omgången av UWCL. Som känt arrangerar Åland United hela minigruppen bestående av Servette FC från Schweiz, Olimpia Cluj från R