top of page

Fysio Åland fortsätter 2022. Maryette Karring tar över huvudansvaret.

Fysio Åland bestående av Maryette Karring och Anton Koli har kommit överens med Åland United att även under 2022 ta hand om Åland Uniteds spelare. Det som blir nytt är dels att Maryette Karring kommer axla huvudansvaret för fysio/rehab verksamheten inom Åland Uniteds medicinska team, men, utöver det har parterna enats om ett utökat samarbete 2022. Anton Koli, som är med för 4:e året, kommer således även ha en minst sagt aktiv roll i teamet.


För Maryette Karring är det 3:e året hon är med i ledarstaben, men som vi alla vet har “Marre” en gedigen spelarbakgrund i Åland United och fick även under gångna säsongen, damma av skorna och göra ett antal inhopp i spelartruppen. Maryettes expertis och passion har även uppmärksammats av Finlands Bollförbund och Maryette blev inbjuden till diverse landslagsuppdrag för U23, U16 och regionsturneringar. Landslagsuppdragen kommer även fortsätta under 2022 och vi rekommenderar att följa Fysio Åland på sociala medier om man vill få en större inblick i den verksamheten.


Maryette Karring kommenterar följande om fortsättningen med Åland United:

“Det känns väldigt roligt att få fortsatt förtroende och samtidigt få en större roll i ledarstaben. Detta i kombination med övriga uppdrag ger möjligheten att få jobba mera med elitidrottare och idrottsfysioterapi som alltid har varit en stor yrkesdröm. Vi är båda väldigt tacksamma och ser framemot uppgiften."


Fysio Åland ser även fram emot säsongen 2022 och att få jobba med både spelare och ledare som en del av Åland United familjen.

264 visningar

Comments


thumbnail_ÅUB-logo_med ÅU-logo.jpg
liten_annons_ålandstidningen_ÅU-HONKA_webb.jpg
bottom of page