Fem Åland Unitedspelare på Cypern

Skiftet mellan februari och mars går i landslagsuppehållets tecken. Fem av Åland Uniteds spelare befinner sig på Cypern för att spela för sina landslag i två skilda turneringar.

Finland deltar i Cyprus Cup. Anna Tamminen, Paula Myllyoja och Anna Westerlund kommer där att ställas mot Sydafrika nu på onsdag (27/2), Tjeckien (1/3) och Nordkorea (4/3). På basen av dessa matcher spelas sedan en placeringsmatch mot någon ur den andra gruppen den 6/3.

Förutom våra tre nämnda spelare figurerar också före detta Åland Unitedspelare i Finlands trupp. Adelina Engman (Chelsea), Juliette Kemppi (Bristol City), Jenny Danielsson (Kungsbacka DFF), Julia Tunturi (Eskilstuna United), Nora Heroum (AC Milan) och Tuija Hyyrynen (Juventus) har alla spelat på WHA i våra färger.

Pille Raadik och Signy Aarna är också på Cypern, för att med sitt Estland delta i Aphrodite Cup. I denna ställs man mot Malta (27/2), Litauen (28/2) och Cypern (2/3).

Stort lycka till bägge landslag och för Åland Uniteds spelare önskas en god turnering samt en återkomst i god form för semifinalen i cupen och premiären i Damernas Liga.

Den övriga truppen tränar på här hemma och ska vara i toppskick inför de två ovannämnda viktiga matcherna då det är dags!


1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon

© 2019 by Mazocialmedia