top of page

Amalia hjälper med munskydd till matchen

Uppdaterat: 19 okt. 2020

På grund av det rådande Coronaläget har Finlands Bollförbund beslutat att ansiktsmask skall vara bäras av publik och funktionärer vid matchtillfälle, på arenaområdet i den nationella ligan. 


Åland United uppmanar således att man tar med sig eget munskydd/ansiktsmask när man kommer till WHA på lördag. Om man inte har ett munskydd senast vid biljettluckan kommer Åland United dela ut dessa gratis vid biljettluckorna så långt lagret räcker.  OBS! Är man under 15år, eller av medicinska skäl inte rekommenderas använda munskydd är det inte nödvändigt.


Åland United vill samtidigt påminna om det gemensamma ansvaret vi alla har för att fortsatt hålla matchevenemang säkra på Åland. 


Håll avstånd vid köer, på läktaren och på arenaområdet. 

Tvätta händerna och hosta korrekt.

Håll dig hemma vid minsta sjukdomssymptom.


För att underlätta för alla så uppmanar Åland United att man kommer i tid till arenaområdet för att minska köbildning vid biljettluckan. Biljettförsäljning öppnar 1h före avspark.

Efter man handlat i cafeterian så avnjut gärna inköpen utomhus om det börjar upplevas trångt och svårt att hålla avstånd. Är det mycket kö inomhus kan man även vänta utomhus tills kön minskat. 

Åland United vill även tacka Amalias Lemonadfabrik och Tony Asumaa för att ha donerat ansiktsmasker som Åland United kan dela ut vid luckorna vid behov utan extra kostnader. 350 visningar

Comments


thumbnail_ÅUB-logo_med ÅU-logo.jpg
liten_annons_ålandstidningen_PK35V-ÅU.jpg
bottom of page