top of page

Alla Juniorlag får gratis inträde till Cup-Semifinalen!

Åland United bjuder in samtliga Åländska juniorlag till WHA för att se Semifinalen mellan Åland United och KuPS lördagen den 1.8.2020 kl. 17:00.


Genom att anmäla ditt lag till eventet så får juniorlaget (spelare och ledare) gratis inträde till WHA lördagen den 1.8.2020. Vi kommer sektionera upp den tillfälliga läktaren på Norra sidan så man förbinder sig således att se matchen från den platsen. Toalettbesök och någon form av servering kommer vara tillgängligt.


För att ta del av kampanjen gör följande:


  1. Anmäl ditt lag till kontaktperson (nedan) per mail

  2. Samlas i god tid utanför WHA området 

  3. Gå in genom den Norra entrén samlade och anmäl hur många ni är exakt till biljettluckan.

  4. Ni blir sedan hänvisade till den Norra tillfälliga läktaren var ni kan njuta av matchenVi från Åland United önskar även man kommer klädd i sin förenings färger och om möjligt hoppas vi även man tar med Åländska flaggor att heja med, för att visa att vi alla står enade (United)


Vid anmälan så skriv vilket lag ni är och ca. hur många spelare/ledare ni uppskattar att kommer. Exakt antal meddelas i biljettluckan.


Kontakt:Vid anmälan och eventuella frågor kontakta: martellted@gmail.comOBS! Sista anmälningsdag Fredag den 31.07.2020 kl. 17:00137 visningar

Commentaires


thumbnail_ÅUB-logo_med ÅU-logo.jpg
liten_annons_ålandstidningen_ÅU-HONKA_webb.jpg
bottom of page