top of page

Åland United tar emot 250 besökare på torsdag och söndag

Tack vare lättnader i de lokala restriktionerna kan alltså Åland United ta emot max. 250st. besökare till Torsdagens match mot HPS kl. 17:00 och Söndagens match mot PK35- Hki kl. 17:00 Åland United kommer ha två biljettluckor aktiva (Norra och Södra) och inträde påbörjas kl.16:15 dvs. 45 min före matchstart. Först till kvarn principen gäller dvs. säsongskort har inte företräde över köpta entrébiljetter. Biljetter säljs vid luckan. Kom gärna i tid för att undvika köbildning. Arenaområdet kommer vara indelat i två zoner, norra och södra, det beviljas således 125st. biljetter vid respektive biljettlucka. Som besökare håller man sig på sin egna zon under hela match eventet.


Munskydd skall bäras av samtliga besökare både inom- och utomhus. Det är även väldigt viktigt att man håller avstånd under hela sin vistelse på området, speciellt vid köbildning.


Det är viktigt att man håller tillräckligt avstånd på läktaren. minst 2 stolar emellan sidledes och en bänkrad emellan framför och bakom, och då heller inte i raka led utan snett. Personer från samma hushåll ENDAST får sitta direkt bredvid varandra.


Cafeterian kommer vara öppen för försäljning men all mat och dryck konsumeras på utsidan. Cafeterian är arrangerad så att zonerna inte blandas med bestämd riktning in & ut.


Toaletterna kommer vara tillgängliga i huvudbyggnaden men endast tillgängliga från utsidan på baksidan dvs. det går INTE att gå direkt via cafeterian.


Ordningsvakter och matchvärdar finns på plats och vänligen respektera instruktioner om ni blir ombedda att t.ex. sprida på er på läktaren eller liknande.


För att hjälpa eventuell smittspårning kommer vi uppmana samtliga besökare att registrera sitt besök med namn, telefonnummer och vilken zon man befinner sig på. Dessa uppgifter sparas 14-dagar vartefter de förstörs. Det kommer en länk för registrering på matchdag på Åland Uniteds Facebook-kanal och den kommer även finnas tillgänglig på arenaområdet. Det är möjligt att göra detta manuellt med papper och penna även på plats. Om flera personer från samma hushåll besöker, räcker det att en person/hushåll registrerar sig.


Låt oss alla hjälpas åt att arrangera ett säkert event så vi så snabbt som möjligt får chansen att se flera av er på Wiklöf Holding Arena.289 visningar

コメント


thumbnail_ÅUB-logo_med ÅU-logo.jpg
liten_annons_ålandstidningen kopiera.jpg
bottom of page