top of page
  • saszac

Åland United och Fysio Åland fortsätter samarbetet 2024

Åland United är mycket glada över att förlänga samarbetet med Fysio Åland över säsongen 2024. Maryette Karring kommer fortsätta som ansvarig för fysioterapin och Anton Koli kommer fortsätta som ansvarig för fysträningen. Åland United och Fysio Åland är överens om att öka på Antons roll i klubben som både Fysio Åland, huvudtränare Riku Remes och spelarna har efterfrågat.”Vi är väldigt glada över att få fortsatt förtroende att jobba med laget! Våra tidigare år har varit lärorika och givande vilket gör det extra kul att få fortsätta och kunna utveckla spelarnas fysiska del även nästa säsong" (Maryette Karring / Fysio Åland)

” Å spelarnas och lagets sida är jag genuint glad att vi är överens om en ökad fortsättning på samarbetet. Det kändes otroligt bra efter vårt första möte. Och det känns ännu bättre nu när vi kan börja planeringen och sätta igång jobbet” säger huvudtränare Riku Remes.

Vill man uppleva samma expertis som delges Åland United, så rekommenderar vi varmt att ni besöker https://fysioaland.ax/ och tar kontakt samt nyttjar deras tjänster.


244 visningar

Comments


thumbnail_ÅUB-logo_med ÅU-logo.jpg
liten_annons_ÅU-PK35_250524_RGB.jpg
bottom of page