top of page

Åland United behövs! Nu på egen hemsida!

För en par veckor sedan lanserade vi kampanjen Åland United behövs. Man kan stöda klubben genom ett personligt sponsorskap, genom att köpa stödbiljetter till match eller genom att köpa supportertröja. Den första veckan inbringade närmare 5000€ av våra trogna supportrar. Vi tackar för varje bidrag och kommer att redovisa allting så synligt det går under den kommande tiden.


Därför steppar vi nu upp! ÅUB har fått en egen hemsida. https://www.aub.ax/

Här kan man smidigt ta del av de olika möjligheterna som redan finns och som kommer att finnas framledes. Detta är en sida för alla som vill visa att de stöder Åland United, eller för sådana som gärna stöder i tysthet, det går givetvis också.


Den första beställningen på supportertröjor har gjorts. Nu kan man beställa vidare genom formuläret på https://www.aub.ax/shop . Givetvis kan man också fortsättningsvis beställa tröjor vid de kommande hemmamatcherna mot PK-35 (tisdag 15/8) och TPS (lördag 19/8) genom att prova och sedan fylla i en beställning i cafét. Vi hoppas kunna skicka in nästa beställning i slutet av augusti.


Under sensommaren och hösten kommer utbudet att ökas och redovisningar samt synlighet att fördelas!

Tack för att ni hjälper till att visa att Åland United Behövs!

284 visningar

Comments


thumbnail_ÅUB-logo_med ÅU-logo.jpg
liten_annons_ålandstidningen_ÅU-HONKA_webb.jpg
bottom of page